AFAD'dan deprem açıklaması! Sakarya Gaz Sahası'nda son durum

AFAD'dan deprem açıklaması! Sakarya Gaz Sahası'nda son durum

AFAD, Karadeniz'de meydana gelen 4.4 şiddetindeki depremin ardından, deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığını açıkladı. Sondaj çalışmalarının sürdüğü Sakarya Gaz Sahası'nda da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD), Karadeniz'de Zonguldak açıklarında meydana gelen ve İstanbul'dan da hissedilen 4.4 şiddetindeki depremin ardından açıklamada bulundu.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Geçmiş olsun. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sakarya Gaz Sahası'nda olumsuzluk yok

Merkez üssü Karadeniz açıkları olan deprem sonrası Zonguldak genelinde 112 acil hattına herhangi bir ihbarın gelmediği belirtildi. Sondaj çalışmalarının sürdüğü Sakarya Gaz Sahası'nda da herhangi bir olumsuzluk olmadığı öğrenildi.

AFAD'ın verilerine göre Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında saat 20.38'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kent merkezi ve ilçelerinde de hissedilirken, bazı vatandaşlar ise depremi hissetmediklerini belirtti.

Öte yandan sondaj çalışmalarının sürdüğü Sakarya Gaz Sahası'nda herhangi bir olumsuzluk olmadığı ve Zonguldak genelinde 112 acil hattına herhangi bir ihbarın gelmediği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.