AEÜ'de eğitim işbirliği protokolü

AEÜ'de eğitim işbirliği protokolü

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandığı...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ile Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandığı bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, protokol kapsamında yalnızca Türkiye'nin değil, yakın coğrafyasını oluşturan Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkasların en güçlü ve en saygın kamu yönetimi enstitüleri arasında yer alan TODAİE ile eğitim faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceği ifade edildi.

Protokolün AEÜ Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve TODAİE Genel Müdürü Prof. Dr. Onur Ender Aslan arasında imzalandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Protokol ile üniversitemiz personeline TODAİE tarafından Türk kamu yönetiminin yapı ve işleyişi ile belirlenecek diğer konular hakkında eğitimler düzenlenecek. Eğitimlerin yanı sıra her türlü akademik ve idari kapasitenin ortak kullanımı ile araştırma, proje, eğitim planlaması, panel, sempozyum, kongre gibi faaliyetlerin gerçekleştirilmesi de hedefleniyor."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :