Adnan Menderes Havalimanı'nda sergi ve müzik etkinlikleri

Adnan Menderes Havalimanı'nda sergi ve müzik etkinlikleri

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları'nın işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda ramazan ayında yolcular için sergi ve fasıl dinletisi etkinlikleri...

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları'nın işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda ramazan ayında yolcular için sergi ve fasıl dinletisi etkinlikleri düzenleniyor.

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ramazan ayında iç hatlar terminali gidiş katında bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri'de, tezhip ve minyatür sanatçısı İlknur Güçlü'nün 58 eserinin yer aldığı bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Havalimanında ayrıca, ramazan ayı boyunca her salı ve perşembe günü Ege Üniversitesi öğretim görevlilerinin oluşturduğu Alaçatı Tasavvuf Topluluğu tarafından fasıl dinletisi gerçekleştiriliyor.

TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı, Adnan Menderes Havalimanı'nda ramazan ayına özgü etkinliklerle yolcuların keyifli vakit geçirmesini amaçladıklarını belirterek, "İzmirli tezhip ve minyatür sanatçısı İlknur Güçlü’nün birbirinden değerli eserlerini kültür-sanat platformumuz TAV Galeri'de yolcularla buluşturduk. Ayrıca, yolcularımıza Ege Üniversitesi'nden Alaçatı Tasavvuf Topluluğu ile fasıl dinletisi sunuyoruz. Her iki etkinliğe, yolcuların ilgi göstermesinden mutluluk duyuyoruz" dedi.

İlknur Güçlü'nün "Minyatür ve Tezhip Sanatı Sergisi", 20 Temmuz'a kadar TAV Galeri sergi alanında yolcuların ziyaretine açık olacak.

Alaçatı Tasavvuf Topluluğu ise iç hatlar ve dış hatlar terminallerinde ramazan ayı sonuna kadar her salı ve perşembe günü 11:00-18:00 saatleri arasında fasıl dinletisi düzenleyecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı