Abdülkerim Bardakçı Galatasaray'ı karıştırdı, Yönetim düğmeye bastı

Abdülkerim Bardakçı Galatasaray'ı karıştırdı, Yönetim düğmeye bastı

Galatasaray Yönetimi, bu sezonki başarılı performansıyla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesini revize etmek için harekete geçti. Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın ücretini Kerem Aktürkoğlu seviyesine çıkaracak.

Abdülkerim Bardakçı için harekete geçildi

Galatasaray Yönetimi, bu sezonki başarılı performansıyla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmesini revize etmek için harekete geçti.

Kerem Aktürkoğlu'nun seviyesine yükseltilecek

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Victor Nelsson'dan sonra savunmada yeni partneri Davinson Sanchez'le de çok iyi bir uyum yakalayan 29 yaşındaki savunmacı için yönetim harekete geçti.

Kerem Aktürkoğlu'na sezon başında zam yapan sarı-kırmızılı kurmaylar, yıldız oyuncunun 9 milyon TL olan ücretini 27 milyon TL'ye çıkartmıştı.

Avrupa kulüpleri de peşinde

Kerem gibi ilk 11'in bankosu olan Abdülkerim'in sözleşmesinde de iyileştirme yapılması kararı alındı. 2025'e kadar olan mevcut anlaşmasında garanti ücreti 19.5 milyon TL yazan milli stoperin kazancı artırılacak.

Bu şekilde jest yaparak oyuncuyu ödüllendirmek isteyen yönetimin, maaşı Kerem'in seviyesine getirmeyi planladığı kaydedildi.

Abdülkerim Bardakcı, bu sezon Galatasaray formasıyla 21 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.