AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Türkiye Maarif Vakfı Okulu öğrencileri, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı- 3- A sınıfı öğrencisi Özdin: - "Sayın Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimden, onun da çocukları çok sevdiği için bu fotoğrafı

TİFLİS (AA) - Türkiye Maarif Vakfı (TMV) Tiflis Okulu'nun öğrenci ve yetkilileri, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te bulunan okuldaki öğrenciler, AA foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğraflar arasında en beğendiklerini seçerek, duygularını paylaştı.

Okulun 1-A sınıfına giden Melisa Açıkgöz, yaşam kategorisinden Tayfun Coşkun'un çektiği "Golden Gate Köprüsü Sis İçinde" fotoğrafını seçerek, "Deniz, bulutlar, köprü çok hoşuma gitti, o yüzden bunu seçtim." dedi.

Haber kategorisinde Kayhan Özer'in "Erdoğan sevgisi" başlıklı fotoğrafını seçen 3- A sınıfı öğrencisi Sıla Özdin ise "Sayın Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimden, onun da çocukları çok sevdiği için bu fotoğrafı seçtim. O çocuğun yerinde olmak isterdim." diye konuştu.

Haber kategorisinden Elif Öztürk'ün çektiği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" başlıklı fotoğrafını seçen 9- A sınıf öğrencisi Bahar Akkoç da Türk halkının, milli birliği ve beraberliği kısıtlamaya çalışan vatan hainlerine karşı direnişinin sembolü olduğu için bu fotoğrafı seçtiğini söyledi.

Okulun 10-A sınıfa giden Rohat Akbey, haber kategorisinden Mostafa Alkharouf'un "Sokakta Yatsı Namazı" başlıklı fotoğrafını tercih ederek, "İsrail askerlerinin baskısına rağmen, oradaki kardeşimizin namazını kılıp ibadet etmesiyle İslamın gücünün asker ve silahtan çok güçlü olduğunu göstermişti bize." diye konuştu.

Oylamaya katılan okul müdürü Taner Canpolat ise spor kategorisinden Abdullah Çoşkun'un "Türkiye'nin sevinci" başlıklı fotoğrafı beğendi.

AA dünyanın dört bir yanında çektiği bu fotoğrafları öğrencilere gösterip, onların fotoğraflarla olan bağlantılarını desteklemek ve geliştirmek istediklerini belirten Canpolat, "Biz de Anadolu Ajansı'nın zamana ve tarihe tanıklık ettiği bu fotoğrafları öğrencilerimizle, çalışanlarımızla, okul yöneticilerimizle tanıştırmak ve buluşturmak istedik." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :