AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Erzurum Valisi Azizoğlu, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Azizoğlu, oylamaya sunulan fotoğrafları tek tek inceledi.

Fotoğraf seçiminde zorlandığını, fotoğraflardan çok etkilendiğini anlatan Vali Azizoğlu, şöyle konuştu:

"Buradan şunu çok memnuniyetle anlatabiliriz ki; Anadolu Ajansı hayattan, spordan, yaşamdan ve dünyadaki bütün olaylardan en güzel fotoğrafları çekebilen ve onları da dünyaya servis eden önemli bir kuruluşumuz. Ben bu konuda gayret eden, çaba gösteren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Fotoğraflar hakikaten fotoğrafçılık şaheserleri, hepsi de birbirinden güzel fotoğraflar ve birbirinden ayırmak da bir hayli zor oldu. Ama her kategoriden sadece bir tanesini seçme durumunda olduğumuz için birini seçtik. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Seyfettin Azizoğlu, daha sonra "Haber Kategorisi"nde Iker Pastor'un Yunanistan'ın Makedonya sınırındaki İdomeni kasabasında bulunan sığınmacı bir ailenin çadırda doğmuş bebeklerini yıkarken çektiği fotoğrafı, "Yaşam Kategorisi"nde Cem Genco'nun Suriye'nin İdlip kentinde rejim birliklerinin attığı varil bombasıyla iki bacağı ve gözlerini kaybeden babasına sarılmış küçük kızın fotoğrafı ve "Spor Kategorisi"nde de Salih Zeki Fazlıoğlu'nun Rio 2016 Yaz Oyunları Atletizm erkekler 100 metre yarı finalinde çektiği dünyaca ünlü Jamaikalı atlet Usain Bolt'un fotoğrafını seçti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler