AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Burdur Valisi Yılmaz:- "Bu kalkışmayı yapanların görsel materyallerle kitap haline getirilmesi, devlet hafızası açısından çok büyük önem taşıyor"

BURDUR (AA) - Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Anadolu Ajansının (AA) hazırladığı "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabıyla ilgili, "Bu kalkışmayı yapanların görsel materyallerle kitap haline getirilmesi devlet hafızası açısından çok büyük önem taşıyor." dedi.

"Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, AA çalışanı tarafından Vali Yılmaz'a makamında takdim edildi.

Kitabı inceleyen Yılmaz, AA'nın, darbe girişimine ilişkin tüm gelişmeleri kitaplaştırmasının ve çok kısa sürede kamuoyu ile paylaşılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Kitabı dün Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara kendisinin de dağıttığını hatırlatan Yılmaz, "Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür. Biz bazı olayları çok kısa sürede unutabiliriz. Genelde böyle olur. Bu darbe girişiminde bulunan vatan hainlerinin hiçbir zaman unutulmaması ve gelecek kuşakların bunlardan ders alması gerekiyor. Bu kalkışmayı yapanların görsel materyallerle kitap haline getirilmesi devlet hafızası açısından çok büyük önem taşıyor." diye konuştu.

Yılmaz, kitabın hazırlanmasında emeği geçen AA çalışanlarına teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :