AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Burdur'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlar, Vali Yılmaz ile Milletvekilleri Özçelik ve Petek tarafından dağıtılan kitaba yoğun ilgi gösterdi

BURDUR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası Anadolu Ajansının (AA) hazırladığı "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Burdur'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlardan ilgi gördü.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlenerek hazırlanan kitap, demokrasi nöbeti tutulan Cumhuriyet Meydanı'nda dağıtıldı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ile AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek tarafından dağıtılan kitaplar, yoğun ilgi dolayısıyla kısa sürede tükendi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunanların eylemlerinin dakika dakika derlenip kitap haline getirilmesi ve vatandaşlara sunulmasının çok önemli olduğunu söyledi.

AA'nın, darbe girişiminde bulunanların nasıl hareket ettiklerini kayıt altına alması bakımından önemli bir eseri vatandaşlarla buluşturduğunu belirten Yılmaz, "Milletin hafızası olan bu kitabı inşallah halkımız unutmayacak. Millet, darbeyi yapan hainleri de hiçbir zaman unutmayacak. Millet el ele, gönül gönüle hainlere gerekli cevabı verecektir. Darbe girişimini kitaplaştırarak ölümsüz hale getiren Anadolu Ajansına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :