AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı

Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Çankırı'da vatandaşlara dağıtıldı-Çankırılı vatandaşlardan Türkmen: - "Halkımızın bilinçlenmesine yardımc

ÇANKIRI (AA) - Anadolu Ajansının (AA), 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Çankırı'da vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Çankırı Belediye Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlardan Recep Türkmen, AA muhabirine, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminden sonra her gece meydanda olduklarını söyledi.

Türk milletinin önemli sınavdan geçtiğini ifade eden Türkmen, "Bugün de meydana geldiğimizde Anadolu Ajansının bastırdığı bu kitabı gördük, inceledik. Bu çalışma dolayısıyla Anadolu Ajansına çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Halkın bilinçlenmesi açısından bu tür çalışmaların önemli olduğuna dikkati çeken Türkmen, "Halkımızın bilinçlenmesine yardımcı olması açısından AA'nın yaptığı bu çalışmalar çok önemli. Birbirimize tutkun olmasak, bilinçli olmasak bugün bu günleri yaşamıyor olabilirdik." diye konuştu.

Mustafa Gökçeoğlu da AA'nın kitabının çok güzel olduğunu söyledi.

Kitapta 15 Temmuz akşamı yaşananlara dakika dakika yer verildiğini belirten Gökçeoğlu, "O gece Türkiye büyük bir kaos yaşamıştı. Biz meydanlarda olduğumuz için tam olarak takip edememiştik. Anadolu Ajansı dakika dakika yaşananlara yer vermiş. AA'nın kitabı gelecek kuşaklar için güzel bir kaynak olur."

Gökçeoğlu, kitapta 15 Temmuz şehitlerine yer verilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :