AA Genel Müdür Yardımcısı Özkaya AZERTAC'ı ziyaret etti

AA Genel Müdür Yardımcısı Özkaya AZERTAC'ı ziyaret etti

BAKÜ (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, Azerbaycan Devlet Haber Ajansı (AZERTAC) Genel Müdürü Aslan Aslanov'la bir araya...

BAKÜ (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, Azerbaycan Devlet Haber Ajansı (AZERTAC) Genel Müdürü Aslan Aslanov'la bir araya geldi.

Bakü'de temaslarda bulunan Özkaya, AZERTAC genel merkezinde Aslanov'la görüştü. AA'nın çalışmaları ve projeleriyle ilgili Aslanov'a bilgi veren Özkaya, AZERTAC'la işbirliğine ve tecrübe paylaşımına hazır olduklarını bildirdi.

AA'nın fotoğraf konusunda önemli mesafe aldığını ve uluslararası ajanslar arasında ilk beşe girdiğini belirten Özkaya, bu alanda da AZERTAC'la işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Aslanov da AZERTAC'ın 21 ülkede temsilciliği olduğunu belirterek, kardeş kurum olarak kabul ettikleri AA'nın tecrübesini önemsediklerini vurguladı.

Görüşmede kurumlar arasında teknoloji alanındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve ortak faaliyetlerin artırılması gibi konular da müzakere edildi.

Genel Müdür Yardımcısı Özkaya'ya AA Pazarlama ve Satış Direktörü Nedim Kaya ve AA Asya-Kafkasya Bölge Temsilcisi Tolga Özgenç eşlik etti.


AA Genel Müdür Yardımcısı Özkaya AZERTAC'ı ziyaret etti

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :