8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Muğla Emniyet Müdürü Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasının görüldüğü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda görevli kadın polislere karanfil verdi

MUĞLA (AA) - Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi davasının görüldüğü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Konferans Salonu'nda görevli kadın polislere karanfil vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Çetinkaya, duruşmanın yapıldığı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'na gelerek, güvenlik önlemlerini denetledi ve personelle sohbet etti. Çetinkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığı kadın polisler ve MUTSO'nun kadın çalışanlarına karanfil ve hediyeler verdi.

Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların, yılda sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirtti.

Kadınların hayatın anlamı olduğunu ve onlarsız yaşamın bir değer ifade etmediğini kaydeden Çetinkaya, "Dava nedeniyle hem kadın hem de erkek personelimiz yaklaşık 20 gündür burada cefakarca görev yapıyor. Bu anlamlı günde de yine görevleri başındalar. Biz de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personelimizi unutmadık. Mütevazı bir hediyeyle bu özel günlerini kutlamak istedik." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :