7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması

7. Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi’nce bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması için başvurular alınmaya başlandı.İngiltere’de...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi’nce bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Uluslararası Kapadokya Fotoğraf Yarışması için başvurular alınmaya başlandı.

İngiltere’de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FİAP) ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonunun (TFSF) katkı sağladığı yarışma, fotoğrafçılık dalında sanatsal çalışma yapan amatör ve profesyonel fotoğrafçıların desteklenmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, manzara konulu fotoğraflarla müracaat edilebileceği bir sanatçının en fazla 4 eserle yarışmaya katılabileceği belirtildi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda, birinciliği elde eden eser sahibine altın, ikinciye gümüş, üçüncüye ise bronz madalya, üç katılımcıya da mansiyon ödülü verilecek.

Ayrıca, jüri tarafından belirlenecek 30 fotoğraf, tarihi daha sonra belirlenecek olan sergide görücüye çıkacak.

FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü ise, sergide en çok eseri yeralan sanatçının olacak.

Yarışmaya katılmak isteyen amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarının, başvurularını 26 Aralık 2016 Pazartesi günü saat 23.00'e kadar internet üzerinden yapabilecekleri bildirildi.

Başvurular, Türkçe olarak www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden, İngilizce olarak ise www.tfsfonayliyarismalar.org/en/ adresi üzerinden yapılabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :