655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ardından

655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ardından

Güreşlerde ikinci olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil için Serik'te kutlama programı gerçekleştirildi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesinde, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde ikinci olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil için kutlama etkinliği yapıldı.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Boğazkent Mahallesi'nde belediyeye ait tesislerde düzenledikleri programda yaptığı konuşmada, Mehmet Yeşil Yeşil'e ilçenin tanıtımına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Mehmet Yeşil Yeşil başta olmak üzere Serik Belediyespor bünyesinde farklı branşlarda müsabakalara katılıp başarı elde eden sporcuları kutlayan Çalık, şöyle konuştu:

"Serik'in ismini dünyaya duyurmak istiyoruz. Kırkpınar'da geçen yıl Osman Aynur, bu yıl Mehmet Yeşil Yeşil, tüm dünyaya Serik'in ismini duyurdu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz. Serik olarak birçok branşta Türkiye şampiyonları çıkarıyoruz. Dünya markası oluşturmaya başladık. Mehmet Yeşil Yeşil, bu yıl bizi kırmadı. Bizi Kırkpınar'da en iyi şekilde temsil etti. Kendisini ve tüm güreşçilerimizi canı gönülden kutluyorum."

Mehmet Yeşil Yeşil de kendisine sağladıkları desteklerden dolayı Çalık ile belediye ve kulüp yöneticilerine teşekkürlerini sundu.

Etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Akkuş, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, daire müdürleri, Serik Belediyespor'un yönetici ve sporcuları katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :