65. Hükümet'in kurulması

65. Hükümet'in kurulması

TÜROB Başkanı Bayındır:- "Yeni hükümetin vakit kaybetmeksizin kurulması hem siyasi hem ekonomik anlamda istikrarın devamını sağlayacaktır"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır, 65. Hükümet'in kurulmasına ilişkin, yeni hükümetin vakit kaybetmeksizin kurulmasının özellikle hem siyasi hem ekonomik anlamda istikrarın devamını sağlayacağı değerlendirmesinde bulundu.

Bayındır, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulan 65. Hükümet'in ülkeye, millete hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Başbakan Yıldırım'ı ve Bakanlar Kurulunun yeni üyelerini kutlayan ve görevlerinde başarılar dileyen Bayındır, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni hükümetin vakit kaybetmeksizin kurulması hem siyasi hem ekonomik anlamda istikrarın devamını sağlayacaktır. Yeni hükümet döneminde Türkiye'nin hedeflerine doğru istikrarlı bir şekilde ilerleyeceğine inanıyoruz. Bu süreçte bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Öte yandan turizmde bir takım sıkıntıların yaşandığı bugünlerde, yeni Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı ile turizmdeki söz konusu sıkıntıların aşılması yönünde uyum içinde olacağımıza inancımız tamdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :