6 yılda 4 lig atladı

6 yılda 4 lig atladı

2010 yılında profesyonel olduktan 1 yıl sonra amatöre geri dönen Oğuz Gürbulak, BAL temsilcisi Sarayönü Belediyespor’da adeta yeniden doğdu ve geride kalan 6 yılda 4 lig birden atlayarak dikkat çeken bir başarı hikayesine imza attı

2017-2018 Futbol sezonunda Samsunspor forması giyecek Oğuz Gürbulak dikkat çeken bir başarı hikayesine imza atıyor. Oğuz Gürbulak, 5 yılda 4 lig birden atladı. 2007 yılında futbola Konya Anadolu Selçukspor’da başlayan Oğuz, 2010 yılında A takıma alındı. A takımda forma şansı bulamayan Oğuz, 2011 yılında amatöre geri döndü ve Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Sarayönü Belediyespor’sa transfer oldu. Burada başarılı bir performans sergileyen Oğuz, 3. Lig ekibi Manavgatspor’a oradan da eski takımı TFF 2. lig ekibi Anadolu Selçukspor’a yeniden transfer oldu. 2 sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen Oğuz, geçtiğimi, günlerde TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’a transfer oldu.

ZİRVEYE 1 BASAMAK KALDI

Karadeniz ekibiyle 2 yıllık sözleşmeye imza atan Oğuz Gürbulak, imza töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi ve sorumluluğumu biliyorum. Samsunspor’un başarısı için ter dökeceğim. İnşallah hep birlikte bu işi başarırız. Samsunspor’u hak ettiği yerlere taşırız. Ben de katkı vermek için elimden geleni yapacağım” dedi.  6 yılda 4 lig atlayan 25 yaşındaki Oğuz’un Samsunspor formasıyla nasıl bir performans göstereceği, burada çıkışını devam ettirip 1 basamak daha atlatıp zirve olan Süper Lig’e çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

6-yilda-(1).jpg

6-yilda-(2).jpg