4. İslami Dayanışma Oyunları'na doğru

4. İslami Dayanışma Oyunları'na doğru

- Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Huysuz:"Güçlü bir kadroyla, başarı için gidiyoruz"


ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Azerbaycan'da düzenlenecek 4. İslami Dayanışma Oyunları'na güçlü bir kadroyla katılacaklarını bildirdi.

Sezer Huysuz, yaptığı yazılı açıklamada, başkent Bakü'de 12-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek organizasyona milli takımların 6 aydır hazırlandığını belirterek, "Güçlü bir kadroyla, başarı için gidiyoruz." şeklinde görüşünü aktardı.

"Başta Cumhurbaşkanımız ile Gençlik ve Spor Bakanımızın, İslami Dayanışma Oyunları'na bakışlarını biliyoruz." ifadesini kullanan Huysuz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Burada büyük başarı elde etmek için A Milli Takımlarımızla katılacağız. Hazırlık dönemimizde ayrıca diğer büyük organizasyonlara da iştirak ettiler. Teknik ekibimiz ve sporcularımız Bakü'de başarıya imza atacaklardır. Onlara güveniyor ve inanıyoruz. Şimdiden İslami Dayanışma Oyunları'nda yarışacak tüm Türk Milli Takımlarına başarılar diliyorum."

Oyunlar sonrasında judo milli takımlarını yoğun bir çalışma ortamının beklediğini de hatırlatan başkan Sezer Huysuz, "Köklü değişikliklere imza atarak başarılı ve kalıcı sistem yapmak için çalışacağız. Bu süreçte, sporcularımızı ve teknik ekibimizi uzun ve yorucu bir dönem bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :