29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

İSTANBUL (AA) - AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.İlçe Başkanlığından...

İSTANBUL (AA) - AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinliğe katılan 25 bin vatandaşa balık ikramında bulunuldu. Sanatçı Yusuf Güney etkinlikte sahne aldı.

Etkinliğe, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda kişi katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ilçe başkanı Salih Bayraktar, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, ''Dolu dolu geçen programımızda halkımızın heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyor. Cumhuriyetin kurulduğu bu günde ülkemizin bütünlüğünü, esenliğini, geleceğini korumak adına, bugün de terörle mücadele eden ve bu mücadele de şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet teşkilatımızın tüm mensuplarına duyduğumuz minnetle, Cumhuriyetimizin 95. yaşına ulaşmasının kıvancını yaşıyor ve bunu tüm Sarıyerli vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :