28 yaşındaki Amber Heard'a 51'lik koca... Hem de...

28 yaşındaki Amber Heard'a 51'lik koca... Hem de...

Yakışıklı aktör Johnny Depp ile sevgilisi Amber Heard'ın gizlice nikah masasına oturduğu iddia edildi.

Inquisitr magazin sitesinin haberine göre; Johnny Depp ile sevgilisi Amber Heard Bahamalar'daki adada nikah masasına oturdu. 51 yaşındaki Depp ve 28 yaşındaki Heard, 2010 yılında The Rum Diary filminin çekimleri sırasında tanışmıştı. O sıralar hala Vanessa Paradis'le beraber olan Depp ve Heard, çekimler sırasında yakınlaştıkları haberlerini yalanlamıştı. Ancak kısa süre sonra çiftin beraber oldukları ortaya çıkmıştı.

Amber Heard kimdir?

Amber Laura Heard, ABD'li aktris ve manken. 22 Nisan 1986 yılında Austin, Texas'ta dünyaya gelmiştir. Amber küçük yaşlarda St. Michael Katolik Akademisinden Hollywood kariyeri için ayrılmıştır. Küçük yaşlardayken okulda drama vs. rollerde oynuyan Amber 16 yaşındayken en iyi arkadaşını trafik kazasında kaybediyor ve katolikliği kim takar benzeri bir sözüyle ateist olduğunu açıkladı. Onyedisinde okulu bırakıp kariyeri için New York'a gitti ve orda modelliğe başladı daha sonra Los Angeles de aktriskiğe 2004 yılında Never Back Down filminde başrol oynamış ve film MTV ödülüne layık görülmüştür.
 
2006 yılında All the Boys Love Mandy Lane filminde Toronto Uluslararsı Film Festivalinde yeralmıştır.Televizyondaki ilk rolü Hidden Palms adlı dizidir. 2008 de Pineapple Express filmlerinde rol almıştır. 2009 da Üveybaba da rol almıştı ve ayrıca Zombieland filmdinde de küçük bir rol almıştır. Daha sonda Amber The Joneses ve And Soon the Darkness (2010), John Carpenter'ın The Ward, yanı sıra Nicolas Cage ile Drive Angry, ve diğerbir yanda ise Johnny Depp ile The Rum Diary (Tutku Günlükleri) filmlerinde rol almıştır.2009 yılında Exterminator (İmha Takımı) adlı filmde Nicki rolünü üstlenmiştir. Ayrıca Maxim dergisinin en seksi 100 kadın yarışmasında 21.sırayı aldı.

JOHNNY DEEP KİMDİR?

John Christopher Depp II (d. 9 Haziran 1963, Owensboro), Amerikalı oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı, müzisyendir. 2003 yılında Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti, 2004 yılında Düşler Ülkesi ve 2007 yılında Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytani Berberi filmlerindeki performansı ile En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne ( Oscar ) aday gösterilmiştir. Filmlerde birbirinden zıt, görsel olarak renkli ve tipik karakterleri canlandırmasıyla tanınmaktadır. Resmi Araştırmalara Göre dünya üzerinde en çok hayrana sahip oyuncudur.[kaynak belirtilmeli] Ayrıca Karayip Korsanları'nın son filmi Karayip Korsanları Gizemli Denizlerde filminde oynamak için 75 milyon dolar alarak bir film için en çok ücret alan oyuncu olarak Guiness Rekorlar kitabına girmiştir . Toplamda ise son 10 yılın en çok para kazanan oyuncusudur. Dünya sinema tarihinde 1 milyar dolar'dan fazla gişe elde eden 12 filmden 4 tanesi Johnny Depp'e aittir (Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı, Karayip Korsanları:Gizemli Denizlerde, Alice İn Wonderland, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu) Bu zaman kadar çektiği filmlerin toplam hasılatı 8 milyar dolar'dan fazladır . Her yıl düzenlenen ve kazananları halk tarafından seçilen People Choice's Awards'da(Halkın Seçimleri) 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2014 yılların da Halkın Favori Aktörü seçilmiştir