23. Dünya Enerji Kongresi'nde üst düzey güvenlik

23. Dünya Enerji Kongresi'nde üst düzey güvenlik

İstanbul'da 9-13 Ekim'de düzenlenecek 23. Dünya Enerji Kongresi'nin güvenlik danışmanlığını Soufan Group yapacak - Kongre'de Fransız şirket EDF ile Borusan-EnBW sponsorlar olarak yer alacak

ANKARA (AA) - İstanbul'da 9-13 Ekim'de düzenlenecek 23. Dünya Enerji Kongresi'nde güvenlik konusunda herhangi bir sorun yaşanmaması için tüm tedbirler alınırken, uluslararası güvenlik şirketi Soufan Group Kongre'nin güvenlik danışmanlığını üstlendi.

Dünya Enerji Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Ajansı'nın (AA) Global İletişim Ortağı olduğu 23. Dünya Enerji Kongresi'nin organizasyon komitesi, hükümet yetkilileri ve özel şirketlerle işbirliği yaparak toplantıların güvenli bir şekilde geçirilmesi için gerekli tüm önlemleri alıyor.

Bu kapsamda, uluslararası güvenlik şirketi Soufan Group Kongre'nin güvenlik danışmanı olarak seçildi.

İstanbul'daki havalimanlarından İstanbul Kongre Merkezi'ne kadar olan güzergahtaki otel, turist merkezleri ve diğer ilgili bölgelerde gerekli tüm güvenlik önlemleri gözden geçirildi.

Kongre katılımcıları İstanbul'a geldiklerinde belirli noktalarda karşılanacak ve servis araçları ile transfer edilecek. Sıkı güvenlik incelemeleri sebebiyle, katılımcıların pasaport ve kayıt bilgilerini içeren gerekli evrakları ile toplantı bölgesine erken gelmeleri isteniyor .

- Uluslararası yayın kuruluşları sponsor

23. Dünya Enerji Kongresi'nde CNBC ile uluslararası iş dünyası kanalı, CNN ile uluslararası yayıncılık anlaşmaları imzalanırken, Anadolu Ajansı (AA) global iletişim ortağı olarak Kongre'nin dünya çapında izlenmesini sağlayacak.

Ayrıca, TRT ev sahibi yayın kuruluşu olarak kongredeki yerini alacak.

- EDF gümüş, Borusan-EnBW bronz sponsor

Dünyanın en büyük elektrik üreticisi olarak bilinen Fransız menşeli EDF ile gümüş sponsorluk anlaşması imzalanırken, şirketin üst düzey yöneticisi Jean-Bernard Levy konuşmacılar arasında yer alacak. Şirket, kongreye de üst düzey bir delege ile katılacak.

Ayrıca, Türkiye'nin yenilenebilir enerji şirketlerinden Borusan-EnBW ile de bronz sponsorluk anlaşması yapıldı.

Kongre'nin diğer yüksek düzeyli sponsorları ise Siemens, BOTAŞ ve Türkiye Petrolleri AŞ olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :