2 saçma gol, 1 Yunus Mallı: Kupa'ya mal oldu

2 saçma gol, 1 Yunus Mallı: Kupa'ya mal oldu

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-0 yenilerek elendi. Maçın kilit noktası ise Yunus Mallı'nın ofsayttan iptal edilen golü ve teknik direktör Omerovic'in oyuncu değişiklikleri oldu.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Beşiktaş'a 2-0 yenilerek kupaya veda etti.

Maçın ilk golünü 32. dakikada Salih Uçan kaydetti. 45+3. dakikada Konyaspor'da Yunus Mallı topu ağlarla buluşturdu ancak ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı. Mücadelenin ikinci golü 58. dakikada duran toptan geldi. Köşe vuruşunu kafayla karşılayan Cenk Tosun topu ağlarla buluşturmayı başardı. Beşiktaş bu golle 2-0 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

yunus2.jpg

Konyaspor'un elenmesinde en büyük etkenlerden biri Yunus Mallı'nın ofsayttan iptal edilen golü oldu. Bu gol Konyaspor'a moral kazandırabilir ve maçın gidişatını değiştirebilirdi.

Diğer bir etken ise teknik direktör Fahrudin Omerovic'in oyuncu değişiklikleri oldu. Omerovic, oyuna istediği katkı sağlayamayan bazı oyuncuları oyunda uzun süre tutarken, etkili olabilecek oyuncuları oyuna geç soktu.

yunus1.jpg

Konyaspor bu mağlubiyetle Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Beşiktaş ise yarı finale yükseldi.

Konyaspor'un 11'i: Deniz Ertaş, Cebrail Karayel, Ahmet Oğuz, Filip Damjanović, Teenage Hadebe, Yasir Subaşı, Soner Dikmen, Alexandru Cicâldău, Anderson Niangbo, Oğulcan Ülgün, Yunus Mallı, Muhammet Demir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.