15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik:- "15 Temmuz günü demokrasi nöbetine bulunmak üzere birliklerimizin üyelerine cep telefonu mesajları gönderdik"- "O gün meydanlarda olarak ihaneti unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstereceğiz"

ANKARA (AA) - Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, 15 Temmuz günü demokrasi nöbetinde bulunmak üzere üyelerine cep telefonu mesajları gönderdiklerini belirterek, "O gün meydanlarda olarak ihaneti unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstereceğiz." ifadesini kullandı.

Çelik, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"ne ilişkin yazılı açıklama yaptı.

15 Temmuz'daki darbe girişiminin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğine işaret eden Çelik, o gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, ordu ve emniyet güçleriyle milletin ortaya koyduğu destanın adını tarihe altın harflerle yazdırdığını ve demokrasi mücadelesinin bütün dünyaya örnek olduğunu vurguladı.

Çelik, Türkiye'yi bölmeye, parçalamaya çalışan hiçbir gücün başarılı olamayacağının altını çizerek, "Devletimizin bekası, milletimizin refah ve mutluluğu için kahraman milletimizin önemli bir parçası olarak gördüğümüz 80 i̇l birliğimiz, merkez birliğimiz ve 260 bin üyemizle son nefesimize kadar her zaman hazırız. 15 Temmuz günü demokrasi nöbetine bulunmak üzere birliklerimizin üyelerine cep telefonu mesajları gönderdik. O gün meydanlarda olarak ihaneti unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :