1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için ülkemizde işçimiz de işverenimiz de el ele kol kola çalışmalıdır"- TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın: - "İşçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarının korunması, demokrasi bilincinin gelişmesind

ANKARA(AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için işçi ve işverenin birlikte çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Baran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, işçi ve işveren ilişkisinde biri olmadan diğerinden söz edilemeyeceğini belirtti.

Baran, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için ülkemizde işçimiz de işverenimiz de el ele kol kola çalışmalı, birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha müreffeh hale getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, işverenle ülkemizin geleceğini inşa eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın da mesajında, bileklerinin gücü ve alınlarının teriyle ülkenin geleceği için çalışan işçi ve emekçilerin haklarının korunmasının, demokrasi bilincinin gelişmesi açısından önemine dikkati çekti.

Çalışanların sorunlarının çözümü ve emeklerinin karşılığını tam olarak almalarının, herkesin öncelikli konusu olması gerektiğini belirten Apaydın, şu ifadeleri kullandı:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün toplumsal birlik ve beraberlik ışığında tüm sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum. Toplumun tüm kesimlerinde kardeşlik ve dayanışma duyguları ile 1 Mayıs kutlamalarının uzlaşı yolunda ve bayram havasında geçmesini temenni ediyorum."




Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :