Uşak'ta inşaattan düşerek ölen Hakan Acar'ın arkadaşı tutuklandı

Uşak'ta inşaattan düşerek ölen Hakan Acar'ın arkadaşı tutuklandı

Uşak'ın Karacahisar köyünde bir inşaatın 3. karından düşerek ölen Hakan Acar'ın ölümüyle ilgili arkadaşı S.U. tutuklandı

Uşak'ta inşaattan düşen 24 yaşındaki Hakan Acar, hayatını kaybederken olaya ilişkin bir kişi de ekiplerce gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan arkadaşı S.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Uşak'ın merkez köylerden Karacahisar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Hakan Acar (24), köyde arkadaşı S.U. (25) ile bir inşaatta buluştu. Henüz bilinmeyen bir sebepten Acar, inşaatın üçüncü katından düştü.

Olay yerine ihbarlar sonrasında sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Öte yandan inşaatın ise S.U.'nun ailesine ait bir inşaat olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından Hakan Acar'ın cansız bedeni Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken S.U. ise ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.