Konya'daki ölümlü motosiklet kazasına neden olan iki kişi adliyeye sevk edildi

Konya'daki ölümlü motosiklet kazasına neden olan iki kişi adliyeye sevk edildi

Konya'da dün park halindeki aracın açılan kapısına çarpmamak yapıp yola savrulan motosikletteki yabancı uyruklu iki kardeşten birinin ölümüne diğerinin de yaralanmasına neden olan iki kişi adliyeye sevk edildi

Konya'da dün akülü motosiklet ile seyir halindeyken park halindeki aracın açılan kapısına çarpmamak için manevra yapınca yola savrulan motosikletteki iki kardeşten birine kamyonet çarptı. Muhammed El Ashap olay yerinde öldü kardeşi ise yara almadan kurtulduğu olayla ilgili kamyonet sürücüsü ve park halindeki aracın sürücüsü adliyeye sevk edildi.

Konya'nın Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesi, İsmail Kaya Caddesi üzerinde motosiklet kazası meydana geldi. Kazanın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada motosikletle seyir halinde olan ve arka yolcu kısmında oturan yabancı uyruklu Muhammed El Ashap hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; yabancı uyruklu iki şahsın kullandığı motosiklet, cadde üzerinde park halinde durup kapısı açılan otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle motosiklet üzerindeki iki şahıs yola savrulurken Muhammed El Ashap arkadan gelen kamyonetin altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri kazaya karışan kamyonet sürücüsü ve park halindeki araç sürücüsünü gözaltına alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yaralı motosiklet sürücüsü Ali El Ashap'ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.