Konya nasıl mavi kategoriye geçecek? Başkan Kavuş anlattı

Konya nasıl mavi kategoriye geçecek? Başkan Kavuş anlattı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Kontrolü elimizde tutarak yine birlikte başarabiliriz. Tedbiri elden bırakmadan hep birlikte kurallara uyarak virüsü yenme zamanı. Hedefimiz Mavi kategori. Bu şehre Mavi yakışır” dedi

Konya'nın Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, koronavirüs risk değerlendirme kriterlerine göre Konya’nın çok yüksek riskli kırmızı kategoride yer aldığından bazı kısıtlamaların halen devam ettiğini hatırlatarak, “Bir yıldır mücadele ettiğimiz salgın sürecinde, daha önce de birlikte başaracağız dedik ve alınan tedbirlere uyarak salgının seyrini olumlu yönde birlikte değiştirmiştik. Kontrolü elimizde tutarak yine birlikte başarabiliriz. Tedbiri elden bırakmadan hep birlikte kurallara uyarak virüsü yenme zamanı. Hedefimiz Mavi kategori. Bu şehre Mavi yakışır” dedi.

Başkan Kavuş yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadelemiz 1 yıldır devam ediyor. Bu süreçte esnaflarımız, çalışanlarımız, genç yaşlı toplumun her kesimi günlük hayatımızda pek çok olumsuzluklar yaşadık. Yaşanan bu olumsuz süreci en az zararla atlatabilmek adına Meram Belediyesi olarak tüm personelimizle fedakarca ve özenli bir şekilde ara vermeksizin mücadele ettik. Bu kapsamda hemşehrilerimiz de gerekli hassasiyeti göstererek bizlere yardımcı oldular. Zaman zaman vaka sayılarının arttığı ilçemizde ve şehrimizde salgının seyrini olumlu yönde değiştirmeyi de birlikte başardık. Sayın Cumhurbaşkanımızın Kabine Toplantısı sonrası kontrollü normalleşme sürecine ilişkin yaptığı açıklama ile koronavirüs risk değerlendirme kriterlerine göre maalesef çok yüksek riskli kırmızı kategoride yer alan şehrimizde bazı kısıtlamalar halen devam ediyor. Bu kısıtlamalardan kurtulmak elimizde. Önümüzdeki süreçte kişisel korunma yöntemlerini uygularken sadece kendimizi değil, toplum sağlığını da düşünerek hareket etmeli ve hassasiyet göstermeliyiz. Daha önce de birlikte başaracağız dedik ve alınan tedbirlere uyarak salgının seyrini olumlu yönde birlikte değiştirmiştik. Kontrolü elimizde tutarak yine birlikte başarabiliriz. Tedbiri elden bırakmadan hep birlikte kurallara uyarak virüsü yenme zamanı. Hedefimiz Mavi kategori. Bu şehre Mavi yakışır.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum