Zülfikarlar Holdingden ihale açıklaması:

Zülfikarlar Holdingden ihale açıklaması:

"(TP Petrol Dağıtım AŞ'nin özelleştirilmesi ihalesi) Akaryakıt sektöründe büyüme stratejimizin bir parçası olarak girdiğimiz bu ihalenin yasal süreçlerden geçtikten sonra olumlu tamamlanmasını umuyoruz"

ANKARA (AA) - Zülfikarlar Holding tarafından, Türkiye Petrolleri (TP) Petrol Dağıtım AŞ'nin özelleştirilmesi ihalesine ilişkin, "Akaryakıt sektöründe büyüme stratejimizin bir parçası olarak girdiğimiz bu ihalenin yasal süreçlerden geçtikten sonra olumlu tamamlanmasını umuyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Turkuaz Petrollerini bünyesinde bulunduran Zülfikarlar Holdingin, TP Petrol Dağıtım AŞ'nin sermayesinde bulunan yüzde 100 oranındaki İdare hissesinin özelleştirilmesi için açılan ihaleye girdiği ve en yüksek teklifi veren kuruluş olduğu ifade edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ülkemizin geleceğine ve ekonomik gelişimine olan inancımız, yatırımlarımızı aksatmadan yapma konusunda bizleri cesaretlendirmektedir. Yaklaşık 25 yıldır Turkuaz markası ile petrol dağıtım ve perakende sürecini yürütmekteyiz. Akaryakıt sektöründe büyüme stratejimizin bir parçası olarak girdiğimiz bu ihalenin yasal süreçlerden geçtikten sonra olumlu tamamlanmasını umuyoruz.''

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :