ZTK final maçında bilet bilmecesi!

ZTK final maçında bilet bilmecesi!

Atiker Konyaspor'la M. Başakşehirspor arasında 31 Mayıs Çarşamba günü Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak ZTK Final maçının biletlerinin kısa sürede tükenmesi soru işaretleri oluşturdu!

Atiker Konyaspor'la M. Başakşehirspor arasında 31 Mayıs Çarşamba günü Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak ZTK Final maçının biletlerinin çok kısa dakikada tükenmesi soru işaretleri oluşturdu.

Bilet almak için TFF'nin sitesine giren taraftarlar büyük hayal kırıklığı yaşadı.

12.00 sularında satışa çıkan biletler için TFF üzerinden sisteme giren taraftarlar, sadece kenarlardaki bazı bloklarda çok az sayıda boş koltuk görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Taraftarlar yaşananlara tepki gösterdi.

Sosyal medyada, biletlerin büyük bölümünün Konyaspor Kulübü tarafından alındığı ve satışa sunulmadığı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Öte yandan Başakşehir Kulübü'nün de kendine ayrılan biletlerin; Konyaspor ve başka takım taraftarlarınca alınmaması için tüm biletleri satın alarak satışa kapattığı iddia edildi.

Bilet satışının yapıldığı https://taraftarkulubu.tff.org adresinde Konyaspor bölümünde "tükendi" ibaresi dikkat çekerken Başakşehir bölümünde "bilgi almak için tıklayınız" yazılı, Başakşehir Futbol Kulübü'nün telefon numarasına yönlendirilen linkin olması dikkat çekti.