‘Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Kampı’ etkinliği gerçekleştirilecek

‘Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Kampı’ etkinliği gerçekleştirilecek

ZBEÜ Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde "Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Kampı" etkinliği gerçekleştirilecek.

ZBEÜ Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde "Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Kampı" etkinliği gerçekleştirilecek.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü koordinatörlüğünde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Belediyesi, BTK Akademi ve USOM işbirliğinde "Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Kampı" etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan ZBEÜ Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve etkinlik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır, paydaşlarla Türkiye'de 3. olacak Kamp etkinliğini Zonguldak'ta gerçekleştirecek olmanın memnuniyetini yaşadıklarını dile getirdi. Çakır, "Türkiye'nin her yerinden kabul edilecek öğrencilerimize Zonguldak'ımızı, Üniversitemizi, yer altı ve yer üstü zenginliklerimizi de tanıtacağız. Doğa ile teknolojinin buluşma noktası olan etkinliğimizde öğrencilerimiz 7-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında Siber Güvenlik ve Java yazılım eğitimi alacak. Siber Güvenlik ve JAVA Kamp Projesinin, 21. yy. toplumunda yazılım dillerinden birisi olan JAVA ve Siber Güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını artırmak, bu konuda farkındalık oluşturmak, aynı zamanda Siber Güvenlik ve JAVA ile yazılım geliştirme alanında kariyer yapmayı hedefleyen öğrencilerimiz için hazırlanmıştır" dedi.

Çakır, etkinlikte sadece Yazılım ve Siber Güvenlik eğitimi olmayıp, yarışmalar, doğa yürüyüşü, su sporu, müzik etkinliği ve üniversite öğretim üyeleri ile ünlü sunucu kişisel gelişim, diksiyon ve hitabet uzmanı Can Çağatay Yetik'in de vereceği eğitimlerle öğrencilerin farklı deneyimleri bir arada yaşayacağını aktardı.

Çakır sözlerini şöyle tamamladı: "Etkinliğin düzenlenmesinde desteklerini sunan T.C. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan, BTK Akademi Başkanımız Sayın Ömer Abdullah Karagözoğlu ve BTK Akademi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mustafa Ermiş, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum."

Etkinliğe şu adresten başvuru yapılabilecek, "https://www.btkakademi.gov.tr/portal/public/ZonguldakSiberGuvenlikveJavaKamp2023"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.