Zirvepark’tan masrafsız bayram kampanyası

Zirvepark’tan masrafsız bayram kampanyası

Somuncu Grup tarafından inşa edilen Konya’nın en yeşil projesi Zirvepark bayrama özel kampanya başlattı

15 Ağustos’a kadar şirket vadeli satışlarda geçerli olan kampanyadan  konut alan herkesin dosya masrafları Zirvepark tarafından karşılanıyor.

Zirvepark hem projeyi tanıtmak hem de kampanyalar hakkında bilgi vermek amacıyla M1 (Real) AVM’ ye tanıtım standı açtı. Standa yatırımcılar,ev sahibi olmak isteyenler ve gayrimenkul uzmanlarının ilgisi de oldukça fazlaydı.

Zirvepark’ın 120 aya varan vade imkanı ve  %  0’dan başlayan  oranlarla ev sahibi olma fırsatı sunan yaz kampanyasının da devam ettiğini söyleyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak “ Geçtiğimiz günlerde başlattığımız yaz kampanyası Ağustos ayının sonuna kadar devam ediyor. Zirve’de her zaman çifte bayram olur. Bu amaçla bayrama özel başlattığımız yeni kampanya ile Zirve’de yerini alan herkese dosya masrafları bizden hediye.”diye konuştu.

Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipinden 17 farklı seçeneğin bulunduğu Zirvepark’ta değişen yaşam biçimlerine uygun olarak inşa edilen daireler bulunuyor.

Her aileye uygun daireler

Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projenin en belirgin özelliği ise, yaşam tarzları farklı ailelere farklı m²’lerdeki konut alanları sunması. Konya’da bir ilk olan uygulama sayesinde mekanlar metrekarelerle sınırlandırılmıyor. Tüm bu kararların arsa aşamasında araştırılarak verildiği Zirvepark’ta, her zaman insana saygı unsurunu esas alınıyor.

ZİRVE’DE HAYAT ÇOK GÜVENLİ

Çocuk oyun alanları, çocukların arkadaşlarıyla güvenle oynayabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri rengârenk bir dünyanın kapılarını onlar için aralıyor. Zirvepark, çocuklara aileleri yanında değilken de güvenle oyun oynayabilme, yeni arkadaşlar edinme, ve spor yapma fırsatını sunuyor.