Zıpkın Konyaspor U21!

Zıpkın Konyaspor U21!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren iki Konya temsilcisi Torku Konyaspor U21 takımı ile Bölgesel Amatör Lig 4’ncü grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor mözel maçta karşı karşıya geldi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren iki Konya temsilcisi Torku Konyaspor U21 takımı ile Bölgesel Amatör Lig 4’ncü grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor, özel maçta karşı karşıya geldi. Konyaspor müsabakadan Mert’in attığı tek golle 1-0 galip ayrıldı. Yeşil-Beyazlılar, maçta ortaya koydukları performansla lige hazır olduklarının mesajını verdi.

KONYASPOR BU SENE ÇOK CAN YAKAR

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Osman Durmuş, Torku Konyaspor U-21 takımının lig öncesi son durumunu değerlendirdi. Durmuş, “Zıpkın gibi bir takım olmuş. Çok tempolu oynuyorlar. Oldukça iyiler, onlar da hazırlık döneminde. Bir kaç maç sonra çok can yakacakları belli. İnşallah bu şekilde çok futbolcuyu A Takıma kazandırırlar” diye konuştu.

İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE ÇALIŞIYORUZ

Çalışmalarını istedikleri seviyede sürdürdüklerini söyleyen deneyimli hoca,  “Oynadığımız hazırlık maçında ilk 11’de sahaya sürdüğümüz kadroda denemeye aldığımız futbolcular var. Onları görme adına şans verdik. Savunma kurgusu üzerinde hazırlık maçı yaptık. Birkaç hafta daha hücum ağırlıklı çalışmalar ardından iyi ve yeni bir takımımız olacak” dedi.

ŞAMPİYON OLMAK ZOR DEĞİL

Yeni sezonda yer alacakları 4’ncü grupta ilk dört içinde yer alabileceklerine inandığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı,“Son 6 hafta içinde ilk dört içinde yer alırsak şampiyon olmak hiç de zor değil” ifadelerini kullandı. Transfer konusuna da değinen Durmuş, “Sıfırdan bir takım kurduk. 22-23 yeni oyuncuyu kadromuza kattık. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görerek transferi noktalamayı düşünüyoruz” dedi.