Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Erzincan Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileri eşliğinde Hassa ilçe merkezinde yürüyüş düzenlendi

HATAY (AA) - Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek ve moral vermek amacıyla Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların Hatay'a gelişleri sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek ve moral vermek amacıyla Hatay'ın Hassa ilçesinde, kente gelen Erzincan Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde yürüyüş düzenlendi.

Etkinliğe katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, yaptığı açıklamada, Afrin'de mücadele eden Mehmetçiklere moral ve motivasyon desteği için bölgeye geldiklerini söyledi.

Harekatının önemine değinen Başsoy, "Erzincanlılar olarak bu harekata manevi destek vermek için hemşehrilerimizle bugün buradayız" dedi.

Aralarında görme engellilerin de yer aldığı farklı illerinden çok sayıda vatandaş da harekata destek amacıyla Reyhanlı'ya gelerek ziyaretlerde bulundu.

Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Seyit Tümtürk'ün öncülüğünde, İstanbul, Ankara ve Kayseri'den giydikleri asker kıyafetiyle Hatay'a gelen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup ise Hassa ilçesinde Mehmetçiğe destek için 15 kurban kesti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :