Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

KONYA (AA) - Ilgın 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, "Afrin " koreografisi oluşturarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek verdi.75....

KONYA (AA) - Ilgın 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, "Afrin " koreografisi oluşturarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek verdi.

75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere destek amacıyla çalışma başlattı.

Öğrenciler okul bahçesinde ay yıldız eşliğinde "Afrin " koreografisi sergilemesinin ardından Mehmetçiğe yazdıkları mektupları gönderdi.

Okul Müdürü Cemal Ormancı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Afrin'de çok önemli bir operasyonun gerçekleştirildiğini söyledi.

Okuldaki öğrencilerin oradaki Mehmetçiğe destek için çalışma yaptığını ifade eden Ormancı, şöyle konuştu:

"Ülkemiz, milletimiz, bayrağımız, ezanımız, dinimiz ve devletimiz için mücadele eden askerlerimize bir nebze olsun destek olmak, kalp ve gönüllerimizin onlarla birlikte attığını göstermek adına öğrencilerimiz bir koreografi destek vermek istediler. Millet olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde okulumuz öğrencilerinin gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinlik Afrin'deki kahraman askerlerimize büyük moral kaynağı olacaktır."

Öğrenciler de her zaman Mehmetçik için dua ettiklerini belirterek, onlara minnet duyduklarını ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :