Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nda, Zeytin Dalı Harekatı için kermes düzenlendi.Okul öğrencileri, veliler ve idareciler...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nda, Zeytin Dalı Harekatı için kermes düzenlendi.

Okul öğrencileri, veliler ve idareciler tarafından düzenlenen kermesin açılışını Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptı. Velilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermesten elde edilecek gelirle kurbanlık hayvanlar alınarak, etleri Suriye sınırındaki Mehmetçiklere gönderilecek.

Okul müdürü Abdurrahman Ergül, kermesle ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilerin teklifiyle yapılan bu etkinlikle 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in adına yakışır bir davranışta bulunmayı istediklerini söyledi.

Velilerin evlerinde yaptığı yiyecek ve içeceklerin satışının yapıldığını dile getiren Ergül, "Elde edilen gelirle kurbanlık hayvanlar alınacak. Kestirdikten sonra etlerini Suriye sınırında ve Afrin'de mücadele veren Mehmetçiklerimize göndereceğiz. Kermese getirilen yiyeceklerin hepsi kısa sürede tükendi. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :