Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Seydişehir Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatını desteklemek amacıyla şehrin her tarafını Türk bayrağıyla donattı....

Seydişehir Belediyesi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatını desteklemek amacıyla şehrin her tarafını Türk bayrağıyla donattı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada millet olarak tek yürek ve tek yumruk olarak vatan mücadelesi veren Mehmetçiğin yanında maddi ve manevi olarak yer aldıklarını söyledi.

Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak için hareketin yapıldığını ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Bin yıldır bu coğrafyanın sahibi olan, İslam'ın bayraktarlığını yapan devletimizin, ordumuzun Rabbim yardımcısı olsun. Ülkemizin güvenliği söz konusu olduğunda, ekonomik sonuçların ne olacağı önemini kaybeder. Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz.

Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan bu operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Devletimizin aldığı bu kararın sonuna kadar arkasındayız. Yüce Allah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiğimize güç kuvvet versin. Millet olarak hep birlikte tek yürek, tek yumruk ve tek ses olduk. İlçemizi bayraklarla donattık. Dualarımız askerimizle."

 

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :