Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Adana Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklemek için "Adana 1 Milyon Bayrak Asıyor" kampanyası başlattı

ADANA (AA) - Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla "Adana 1 Milyon Bayrak Asıyor" kampanyası başlatıldı.

"Bayraklar Asılsın Terörün Kökü Kazınsın" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında belediye binası önünde tören düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yaptığı konuşmada, şanlı Türk ordusunun Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na güç vermek için "Adana 1 Milyon Bayrak Asıyor" kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi Musa Özalkan'a Allah'tan rahmet dileyen Sözlü, "Onun ideallerinin takipçisiyiz. Şehidimiz Musa Özalkan ay yıldızlı bayrağa rengini veren şehit kanına kendi kanını karıştırmıştır ve bayrağımızın kıymetine bir daha kıymet katmıştır. Türk düşmanları ve bütün emperyalistler duysunlar ki şehitlerimizin sayısıyla aziz Türk milletinin gözü yılmaz, bayrağımızın kıymeti bir kat daha artar ve en yüksekte tutmak için kararlılığımız bin kez daha artar." diye konuştu.

Afrin'in kendileri için sadece sınır ötesi harekat olmadığını ifade eden Sözlü, şunları söyledi:

"Afrin, sınırlarımızın öte yakasından ülkemize musallat olan terör belasının, fideliği ve fidanlığı olmuştur. Osmaniye'nin hemen arkasında bulunan Amanoslar'a terörist ihraç eden bir bataklık haline gelmiştir. Türk milletinin kuvvet ve kudretini dünya üzerinde nerede bize yönelik bir hain hareket varsa, gücümüzü ve kudretimizi onlara karşı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Sözlü, daha sonra esnafları ziyaret ederek, bayrak dağıttı.

Törene, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :