Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi okundu

Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi okundu

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan...

SİVAS (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için Sivas'ın Hafik ilçesinde Fetih Suresi okundu, dualar edildi.

Hafik Hacı İzzet Örnek Merkez Camisi'ndeki programda Fetih Suresi'nin okunmasının ardından, Hafik İlçe Müftüsü Yasir Ataş tarafından İslam aleminin birliği, bütünlüğü, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için dua edildi.

Programa Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, ilçede görev yapan polisler ve askerler ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karakaş, vatandaşlarla cami içerisindeki sohbetinde “Askerimiz şu an büyük bir operasyona girdi. Allah’ın izniyle inşallah başarıyla sonuçlandıracaktır, eminiz. Siz de dualarınızı eksik etmeyin.” dedi.

- Gürün

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise yayımladığı mesajda, "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanmasını temenni etti.

Çiftçi, terörle mücadelenin hem Türkiye sınırlarında hem de sınır dışında kararlılıkla sürdüğünü belirterek, mesajında şunları kaydetti:

"Yüce Allah, Zeytin Dalı Harekatı'nda ordumuzu muzaffer eylesin. Devletimizin bekası ve aydınlık geleceğimiz için geçmişte olduğu gibi bugün de mücadele eden, terör nerede olursa olsun, nereye yerleşirse yerleşsin azim ve kararlılıkla bu kutlu yürüyüşünü sürdüren ordumuza, aziz mehmetçiklerimize, PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ'a karşı başlattığı haklı mücadelesinde başarılar diliyor ve Yüce Allah'tan ordumuzu muzaffer eylemesini diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :