Zeytin Dalı Harekatı için dua

Zeytin Dalı Harekatı için dua

Siirt'te sabah namazında bir araya gelen vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı için dua etti

SİİRT (AA) - Siirt'te sabah namazında bir araya gelen vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı için dua etti.

Ensar Camisi'nde kılınan namazdan sonra caminin imam hatibi Ramazan Toprak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'deki terör örgütü mensuplarına yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi'ni okudu.

İl Müftüsü Faruk Arvas, ilayi kelimetullah davası için düzenlenen seferlerde elde edilen zaferlerin "silah ordusu" ve "dua ordusu" ile sağlandığını söyledi.

Asırlardır siyonizm niyetinin özellikle İsrail'i genişletmek ve şu anda İsrail'de kurdukları fitne ve fesat yuvasının önünü açmak olduğunu belirten Arvas, onun için İslam'ın son kalesi olan Türkiye'ye karşı çaba gösterdiklerine işaret etti.

Arvas, şöyle konuştu:

"Bütün küfür ve Hıristiyan alemi, özellikle İsrail'in arkasında olan tüm devletler orada bir fitne yuvası kurmak için ciddi gayret içindeler. Bunu gören büyüklerimiz ordumuz aracılığıyla bu niyeti kursaklarında bırakmak özellikle ülkemizin güvenliğini ve ülkemizdeki müminlerin beklentilerini kırmamak için geçtiğimiz günlerde, Peygamber yuvası dediğimiz Mehmetçiklerimizle bir harekat başlattı. Diyanet İşleri Başkanımız da o günden itibaren Türkiye'deki 90 bin camide dua ordusunu göreve çağırdı. Zafere koşmak için giden cihat ordumuza dua etmek için bir görevlendirme yaptı. Siirt'te de ikinci bir talimata kadar bütün sabah ve yatsı namazlarında namazdan önce veya sonra Fetih Suresi okunacak."

Okunan hatmi şeriflerin duasını yapan Arvas, Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için dua etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :