Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Türkay:- "Bölgede varlığını sürdüren terör odaklarının ortadan kaldırılması adına kahramanca mücadele veren TSK mensuplarının her zaman yanındayız. Onların azmi ve cesaretiyle sınırlarımızda kalıcı barışın ve huzurun temin ed

BURSA (AA) - Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Bölgede varlığını sürdüren terör odaklarının ortadan kaldırılması adına kahramanca mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarının her zaman yanındayız. Onların azmi ve cesaretiyle sınırlarımızda kalıcı barışın ve huzurun temin edileceğine olan inancımız tamdır." ifadesini kullandı.

Türkay, yazılı açıklamasında, TSK tarafından Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini belirtti.

Harekatın, Türkiye'nin güvenliği ve sosyoekonomik istikrarının sağlanması adına büyük önem arz ettiğini vurgulayan Türkay, "Bölgede varlığını sürdüren terör odaklarının ortadan kaldırılması adına kahramanca mücadele veren TSK mensuplarının her zaman yanındayız. Onların azmi ve cesareti ile sınırlarımızda kalıcı barışın ve huzurun temin edileceğine olan inancımız tamdır." açıklamasında bulundu.

Türkay, tüm Türkiye'nin tek yürek olarak destek verdiği harekat kapsamında şu ana kadar çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Harekat kapsamında hiçbir can kaybımızın olmaması en büyük temennimizdir. Gelen her şehit haberiyle her ne kadar acımız katlanarak artsa da şehit olan askerlerimizin ülkenin kalbindeki en derin yere gömüleceğinden şüphemiz yoktur. Aziz halkımız, tüm şehitlerini ve onların geride bıraktıkları yakınlarını bağrına basacaktır. Kahraman askerlerimizin zaferle ve en az kayıpla yurda döneceklerine olan sonsuz inancımızla, operasyonda hayatını kaybeden askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı ve sabırlar dileriz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :