Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik:- "Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hükümetin ve TSK'nın kararlı tutumu, ana muhalefet ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun büyük kesiminin desteği ile sürdürülen Afrin harekatını

ERZURUM (AA) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, iş dünyasının Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediğini belirterek, "Harekatın sonuçlarının güven ve istikrar anlamında ekonomiye olumlu etkileri olacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Lütfü Yücelik, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın tamamen bölgedeki terör oluşumlarının yok edilmesine yönelik olduğunu ve uluslararası kamuoyunun Türkiye'nin bu meşru müdafaasına destek vermekten başka bir seçeneği bulunmadığını belirtti.

Mehmetçik'e başarılar dileyen Yücelik, "Tarihi boyunca, zulmün ve zalimin karşısında, haklının ve mazlumun yanında olan Türk milletinin asil evlatları, bugün de aynı sorumluluk bilinci ve kararlılıkla tarihte yerini alacak bu önemli harekatı başlatmıştır. İnşallah en kısa zamanda hiçbir vatan evladının burnu dahi kanamadan, hem ülkemiz hem de bölgede hayatları altüst olmuş masum insanlar için hayırlı sonuçlara ulaşılacak ve huzurumuzu bozan terör örgütlerinin beli kırılacaktır. Allah, Mehmetçiğimizin daima yar ve yardımcısı olsun. Türk milleti birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelecek güce sahiptir." ifadesini kullandı.

Yücelik, harekatın ekonomiye olumlu katkı sunacağını vurgulayarak, açıklamasında şunları kaydetti:

"Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Hükümetin ve TSK'nın kararlı tutumu, ana muhalefet ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun büyük kesiminin desteği ile sürdürülen Afrin harekatını iş dünyası da sonuna kadar desteklemekte ve harekatın sonuçlarının güven ve istikrar anlamında ekonomiye olumlu etkileri olacağına inanıyorum."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :