Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

Gümüşhane Valisi Memiş:- "Devletimiz eğer güçlü olmasa Afrin operasyonunu yapamazdık. Operasyona katılan tüm Mehmetçiğimize ve güvenlik güçlerine Allah güç versin"

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Devletimiz eğer güçlü olmasa Afrin operasyonunu yapamazdık. Operasyona katılan tüm Mehmetçiğimize ve güvenlik güçlerine Allah güç versin." dedi.

Memiş, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl İstihdam Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na değindi.

Harekata katılan güvenlik güçlerine muvaffakiyet dileyen Memiş, şunları söyledi:

"Devletimiz eğer güçlü olmasa Afrin operasyonunu yapamazdık. Operasyona katılan tüm Mehmetçiğimize ve güvenlik güçlerine Allah güç versin. Allah onların yanında olsun. Devlet olarak onların yanındayız. Bu ülkenin güvenliği artık Misak-ı Milli sınırları içerisinde değil, buralarda başlıyor. Bu operasyonu yapabilecek dünyada 4-5 ülke var. Bu da güçlü devlet ve güçlü lider yapısının bir göstergesidir."

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Türkiye'nin kendi güvenliğini korumak için her türlü önlemi almaya hakkı olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin yurt içi ve yurt dışında terörle mücadelesini kararlılıkla devam ettireceğini vurgulayan Çimen, şunları kaydetti:

"Sınırlarımızın güvenliğini korumak bizim hakkımızdır. Ülkemiz kendi güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi almaya devam edecektir. Zeytin Dalı ile milletimizin korkusuz kahramanları yanı başımızdaki terör tehdidinin kökünü kurutacak. Afrin operasyonu devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun. Allah ordumuzu muvaffak etsin, gazamız mübarek olsun. Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Milletimizin duası her zaman askerlerimizle. Rabbim ordumuza kutlu bir zafer nasip etsin."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :