Zeybekci'den 10 numara İzmir projeleri!

Zeybekci'den 10 numara İzmir projeleri!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini Balçova'da açıkladı. Zeybekci'nin projelerini 10 ana başlık altında hazırladığı görüldü.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve partililerin katılımıyla Balçova ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantıda İzmir projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Nihat Zeybekci, konuşmasında, İzmir'e gönüller yapmaya geldiklerini ifade etti.

İzmir'e çok şey katacağına inandıkları projelerini 10 ana başlık altında hazırladıklarına dikkati çeken Zeybekci, "10 numara İzmir hikayesini hep birlikte yazacağız. Ferhat, dağları dele dele İzmir'e geldi. Tarih, İzmir'e Smyrna yani en güzel ismi vermiş. Şu an zavallı Şirin'in hali pek iyi değil. Meselelerine baktığımızda durumu iyi değil." dedi.

Çanakkale-İstanbul ve Ankara-Antalya otoyolları ile şehre ulaşımın kolaylaşacağını hatırlatan Zeybekci, İzmir'in kuzey ve doğu hattı arasında bağlantılar ve tüneller bittiğinde 40 kilometrelik ikinci çevre yolu ile kent trafiğinin nefes alacağını söyledi.

Gaziemir batı ve doğu çevre yolu projesi, battı çıktılar köprülü kavşaklar ile kent trafiğini rahatlatacaklarını belirten Zeybekci, "Şehrin 28 noktasını tespit ettik. Battı çıktıları köprülü kavşak çalışmalarını ilk 2 yıl içinde yapacağız." diye konuştu.