Zara'da 15 muhtardan iftar

Zara'da 15 muhtardan iftar

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir araya gelen 15 muhtar iftar verdi.İlçede Karabel bölgesi olarak adlandırılan 15 köyün muhtarı, Beypınar köyünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bir araya gelen 15 muhtar iftar verdi.

İlçede Karabel bölgesi olarak adlandırılan 15 köyün muhtarı, Beypınar köyünde Karabel Cemevi'nde iftar programı düzenledi.

Kaymakam Fehmi Likoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, "İlçemizdeki birlikteliğin en güzel örneğini şuan burada kurulan sofrada siz değerli muhtarlarımız oluşturmuşlar. Emeği geçen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da, "Zara demek birlik demek, beraberlik demek, kardeşlik demektir. Bunu her fırsatta gösteriyoruz." diye konuştu.

Beypınar Köyü Muhtarı Cemal Aktaş ise "Rahmet ve bereket ayı olan, onbir ayın sultanı ramazan ayının bu güzel gününde köy muhtarları olarak sizlerle bir arada olmak istedik. Tüm davetlilerimize iftarımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

İftar programına ilçedeki kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :