Zade Vital, yapılanmasını tamamladı

Zade Vital, yapılanmasını tamamladı

Zade Vital Genel Müdürü ve Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi Direktörü olan Beril Koparal MSc, MBA, 2017 yılı başında Amerika’da kurulan Zade Global’in Genel Müdürü olarak atandı.

 Beril Koparal yeni görevinde Zade Vital’in ABD pazarı lansman süreçlerini yönetecek. Zade Vital Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye ve Uluslararası Satış, Pazarlama & İş Geliştirme Müdürü Taha Büyükhelvacıgil, Zade Vital Türkiye Genel Müdürü olarak tüm operasyonlara liderlik edecek. 2012 yılından beri Kurumsal İletişim & Pazarlama İletişimi Müdürü olarak Zade Vital’in iletişim stratejilerini yöneten Hanzade Tulan, Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek. Zade Vital’in Ar-Ge çalışmalarına Ar-Ge ve Ruhsatlandırma Müdürü olarak yön veren Yasemin Gödekoğlu ise, Ar-Ge & Mesul Sorumlu Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Tıbbi Biyoloji ve Genetik yüksek lisansını ve aynı konuda doktora çalışmalarına devam eden Beril Koparal, 2015 yılında Zade Vital’e katıldı. Zade Vital Genel Müdürü ve Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi Direktörü sorumluluklarını üstlenen Koparal, Zade Vital’in yenilikçi ürün geliştirme ve pazara entegrasyon süreçlerini yönetti. Eğitimci kimliği ile Türkiye çapındaki eğitim programlarına da liderlik eden Beril Koparal, Türkiye genelinde 300’ün üzerinde hekim ve eczane eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Beril Koparal, Zade Global Genel Müdürü olarak Zade Vital’in 380 milyon nüfusu ile dünyanın en büyük OTC pazarı olan ABD pazarına lansman süreçlerine yönetecek.

130 yıllık aile şirketinin bir parçası olan Zade Vital’in 4. Kuşak üyelerinden olan Taha Büyükhelvacıgil, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri ve Ticaret ve Yönetim Bölümü’nü tamamlayarak; ABD’de Manhattan Ville College’de Uluslararası Yönetim ve Sosyoloji bölümlerinde çift ana dal yüksek lisans yaptı. 2012 yılında Zade Vital’e katılan Taha Büyükhelvacıgil, Zade Vital’in Türkiye geneli satış operasyonlarında görev yaparak, Zade Vital’in 17.000 eczanede toplumla buluşmasını sağladı.   2014 yılından bu yana kariyerine Zade Vital Türkiye ve Uluslararası Satış, Pazarlama & İş Geliştirme Müdürü olarak devam eden Büyükhelvacıgil, Zade Vital Genel Müdürü olarak Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital’in tüm operasyonlarına liderlik edecek.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden mezun olduktan sonra, McCann-Erickson gibi uluslararası iletişim ve reklam ajanslarında sürdürdüğü kariyerinin ardından 2012 yılında Zade Vital’e katılan Hanzade Tulan, Kurumsal İletişim & Pazarlama İletişim Müdürü olarak görevini sürdürecek. Tulan, yeni görevinde tüm paydaşlarla ilişki yönetiminden ve sorumlu olacak.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen& Edebiyat Fakültesi’nden mezun Yasemin Gödekoğlu, Ar-Ge & Mesul Sorumlu Müdürü olarak görevine devam edecek. Gödekoğlu, ruhsatlandırma, Ar-Ge, kalite, Zade & Zade Vital İbn-i Sina Ar-Ge Merkezi ve Doğal Ürünler Araştırma Uygulama Merkezi DÜAMER’in yönetim süreçlerini yönetecek.