Zabıta teşkilatının 189'uncu kuruluş yıl dönümü

Zabıta teşkilatının 189'uncu kuruluş yıl dönümü

Ankara Büyükşehir Belediyesince, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla paneller düzenlenecek, çocuk yetiştirme yurtları ile esnaf ziyaret edilecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, zabıta teşkilatının 189'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 1-7 Eylül'de kutlanacak Zabıta Haftası etkinliklerine ilişkin bilgi verdi. 

Etkinliğin Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenecek kortejle başlayacağını, ardından Anıtkabir'in ziyaret edileceğini belirten Karabudak, çocuk yetiştirme yurdu ve esnaf ziyaretlerinde bulunulacağını, panel, masa tenisi ve futbol turnuvası düzenleneceğini, Yenimahalle'de 189. Yıl Hatıra Ormanı'na fidan dikileceğini söyledi.

"Yaşanabilir Ankara" imajını en üst düzeye çıkartmak için gayret ettiklerini kaydeden Karabudak, "Toplum için yeşilliğin önemli olduğunu düşünüyoruz ve bu kapsamda herkesin gidip görebileceği hatıra ormanı yaptık" dedi.

Karabudak, zabıta teşkilatının temel amacının insanlara doğru hizmet vermek olduğuna dikkati çekerek, zabıtaların işlerini doğru yaptığını, insanları kandırmadığını ve her esnafın yanında olduğunu sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı