Yüzücü, olimpik havuzda boğuldu

Yüzücü, olimpik havuzda boğuldu

Olimpik havuzda Boğaziçi Yüzme Yarışı seçmelerine katılan yüzücü, boğularak hayatını kaybetti

İSTANBUL (AA) - Güngören’de, olimpik yüzme havuzunda 28. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı İstanbul seçmelerine katılan yüzücü boğularak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Tozkoparan'daki Olimpik Yüzme Havuzunda, 28. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı İstanbul seçmelerine katılan Engin Bilgili (39), yüzdüğü sırada henüz bilinmeyen bir nedenle havuzun dibine battı. Seyircilerin fark ettiği Bilgili, havuzdan çıkarıldı. Buradaki görevlilerce ilk müdahalesi yapılarak, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Bilgili, yapılan müdahaleye karşın hayatını kaybetti.

Engin Bilgili'nin cenazesi otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumuna gelen Bilgili’nin arkadaşı Alpay Dede, olayın şokunu yaşadıklarını belirterek, "Çok üzgünüm. Engin'in nasıl öldüğüne dair tam bir bilgi yok. Onun için buradayız. Uluslararası bir organizasyon, hakemler var, komite var. Akla hayale gelmeyecek bir şey. Kaderden ziyade olayda ihmaller zinciri olduğunu düşünüyoruz. Suda ne kadar kaldığına dair çelişkili bilgiler var" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :