Yurtta asayiş

Yurtta asayiş

Hatay'da tır sürücüsü bıçakla öldürüldü

Hatay'ın Payas ilçesinde, bıçaklı kavgada bir tır şoförü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, tır şoförü Atilla Sayımgan (30), Karşı Mahallesi'ndeki tır garajında bir grupla, aracının lastiklerinin çalındığı iddiasıyla tartıştı. 

Kavgaya dönüşen olayda bıçaklanan Sayımgan, yere yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, tır şoförünün hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

 

- Meyve suyu kutusunda uyuşturucu madde

HAKKARİ (AA) - Hakkari'de, meyve suyu kutusuna saklanmış 2 kilo 60 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin durumundan şüphelenilen bir aracın durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada, araçta yapılan aramada 2 adet birer litrelik meyve suyu kutularının içine saklanmış vaziyette şeffaf poşetlere sarılı 2 kilo 60 gram eroin ele geçirildiği ve konu ile ilgili adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

 

- Markette soygun girişimi

ANTALYA (AA) - Antalya'da, markette silahlı soygun yapmak isteyen kişi, çalışanların gelmesi üzerine kaçtı.

Muratpaşa ilçesi Meltem Bulvarı'ndaki markete gelen bir kişi, market müdürü Selma E'nin başına silah dayayarak kasayı açmasını istedi.

Selma E, kasanın iki anahtarla açıldığını kendisinde ise sadece bir anahtar olduğunu belirtti. Kadını darbeden zanlı, birkaç dakika kasayı açmaya çalıştı. Bu sırada markete başka bir çalışanın gelmesi üzerine zanlı, kaçtı.

 

- Bursa'da kaybolan emlakçı kadın

BURSA (AA) - Yenişehir ilçesinde 6 Haziran'da kaybolan ve otomobili İznik Gölü kıyısında bulunan emlakçı kadının aranmasına, bölgedeki tüm güvenlik kamerası kayıtları incelenerek devam edilecek.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gölyaka Mahalle Muhtarı İsmail Şahin ve kayıp Sadiye Şensözlü'nün (51) olay öncesi içecek satın aldığı büfenin işletmecisiyle görüştü. İşletmeci, Şensözlü'yü otomobilinden tanıdığını belirterek, araçtan inmediğini, yanındaki kişinin gelip içecek satın aldığını söyledi.

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını toplayan ekipler, büfeye gelen kişiye de ulaşmaya çalışıyor.

Yenişehir'de emlakçılık yapan Şensözlü, 6 Haziran'da kaybolmuş, 3 gün sonra ise 16 HU 555 plakalı otomobili İznik Gölü sahilinde bulunmuştu. Aracında kan izleri tespit edilen Şensözlü, yapılan aramalara rağmen bulunamamıştı.

- Aydın'da testereli kavga: 1 yaralı

AYDIN (AA) - Aydın'ın Efeler ilçesinde çıkan kavgada bir kişi odun testeresi ile elinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Orta Mahalle 213 Sokakta Akif S. (47) ile Rahmi Babadağ (35) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Akif S. evinden aldığı ağaç testeresi ile Babadağ'ı bileğinden yaraladı.

Babadağ olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Babadağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine yapılan saldırının motorlu testere değil, ağaç testeresiyle yapıldığını, bileğinde ufak bir kesik meydana geldiğini, hastanede tedavi edildiğini söyledi. 

Öte yandan Akif. S. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı