Yunus Koca için cenaze namazı kıldılar

Yunus Koca için cenaze namazı kıldılar

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, Diyarbakır’da PKK tarafından öldürülen AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve tüm Şehitler için Konya’da gıyabi cenaze namazı kıldı.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları  Diyarbakır’da PKK tarafından öldürülen AK Parti Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı  Yunus Koca ve tüm Şehitler  için Konya’da gıyabi cenaze namazı kıldı. Şems-i Tebrizi Cami’nin önünde ikindi namazına müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazında Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan, Abdullah Ağralı ve Ziya Altunyaldız başta olmak üzere MÜSİAD ve Genç MÜSİAD’ın Konya Şube Başkanları, Genç MEMURSEN ve yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti İl Gençlik Kolları’ndan temsilciler hazır bulundu.

CANER: LANETLİYORUZ

Gıyabi cenaze namazının ardından konuşan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Tahir Caner, “Bugün bizler burada Yunus kardeşimizin gıyabi cenaze namazını kılmak için bir araya geldik. Onun için son görevimizi gerçekleştirmek üzere buradayız. O ülkesini ve milletini çok seven, barıştan yana olan pırıl pırıl bir kardeşimizdi. Onu vahşi bir şekilde katleden terör örgütünü ve onun siyasi uzantılarını lanetliyoruz. Allah onları kahretsin. Rabbim bize, onun büyük hayallerini gerçekleştirmeyi, memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hakim kılarak sana kıyan insanlık düşmanlarını kahretmeyi nasip etsin” dedi. Haber Merkezi