'Yunus Emre’den enflasyonla topyekûn mücadele

'Yunus Emre’den enflasyonla topyekûn mücadele

Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, hükümetin enflasyonla topyekûn mücadele kampanyasını desteklediklerini ifade etti

 

Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, hükümetin enflasyonla topyekûn mücadele kampanyasını desteklediklerini ifade ederek, “Mücadele kapsamında 2019’a kadar geçerli olmak üzere yüzde 10 indirim fırsatımız var. Meram’da bin metrekare yatırım arazisini 3 bin lira peşin ayda 350 lira taksitle satıyoruz” dedi.

 

Döviz ve kur artışlarından dolayı ülke ekonomisinin dar boğaza girdiği bu günlerde geliştirdiği yeni projelerle herkesi tapu sahibi yapmayı hedefleyen Yunus Emre Gayrimenkul, emlak ve gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Ekonomik anlamda ülke genelinde bir daralmanın yaşandığını aktaran Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, “Vatandaşlarımız dövize itibar etmemeli. Toprak ve gayrimenkul yatırımına ağırlık vermeli. Bu zamana kadarki yatırımlara bakacak olursak toprağa yapılan yatırımda hiçbir şekilde zarar edilmesi söz konusu değil. Nasıl ki milli içeceğimiz ayran ise milli yatırımımız da toprak olmalı” dedi.

PROJEYE YOĞUN İLGİ

Çanakkale’nin Biga ilçesinin şuanda yükselen yıldız haline geldiğini dile getiren Tam, “Bursa-İzmir çevre yoluna cephe deniz manzaralı 250’şer metrekare 40 tapudan oluşan hobi bahçeleri projemiz hayata geçti. Hobi bahçelerimiz mülk içerisinde evli ve evsiz olarak ayrılıyor. Konyalı vatandaşlarımızı mutlaka proje hakkında bilgi almaya davet ediyoruz. Projeye verilen ilk tepkiler mutluluk verici. Projeye yoğun ilgi var” diye konuştu.

BİNLERCE TAPU TESLİM ETTİK

‘Yunus Emre Gayrimenkul olarak Enflasyonla Topyekûn Mücadele’de biz de varız’ diyen Tam, konuşmasını şöyle tamamladı: “Herkesin Toprağı Olsun Ödemesi Kolay Olsun’ sloganıyla mücadele destek amacıyla Meram’da bin metrekare yatırım arazisini 3 bin lira peşin ayda 350 lira taksitle satıyoruz. Ekonomik durumundan dolayı tapu sahibi olmayı hayal bile edemeyen vatandaşlarımızı tapu sahibi yapıyoruz. Ayrıca tekrar mücadele kapsamında 2019’a kadar geçerli olmak üzere yüzde 10 indirim sağlıyoruz. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımıza Meram’ı ve Seydişehir-Antalya yolu üzerindeki bölgeleri tavsiye ediyoruz.”