Yuntes Dolphin Forklift tercihin adı oldu

Yuntes Dolphin Forklift tercihin adı oldu

Son olarak Necipoğulları Beton Elemanları 10 Dolphin Forklifti makine parkına dâhil etti.

 

Konyalı sanayiciler, İlk kez Konya Endüstri Zirvesi fuarında görücüye çıkan ve Konya’da YUNTES Spartek Firması tarafından üretilen Dolphin Forklift tercih etmeye devam ediyor. Son olarak Necipoğulları Beton Elemanları 10 Dolphin Forklifti makine parkına dâhil etti.

Konya’lı sanayicilerin işbirliği anlamında önemli mesafeler aldıklarını kaydeden YUNTES Manika CEO’su Yunus Derebağ : “Konya'da ürettiğimiz forkliftlerimiz kısa zamanda ilgi görmeye başladı.  Necipoğulları Beton elemanları Yönetim Kurul Başkanı Hasan Kulaksız bey Dolphin markasını tercih etti ve işmakinası filosuna 10 adet forklif kattı. Bu anlamda makine parkını yerli imalat ile yenilemesi Konya sanayisi adına da önemli bir hamledir. Firma sahibi Hasan Kulaksız ve yönetim kuruluna bu anlamda teşekkür ediyoruz” dedi.

Necipoğulları Beton Elemanları Yönetim Kurulu başkanı Hasan Kulaksız ise teslim töreni sırasında yaptığı açıklamada : “Bu tür önemli atılımların Konya sanayisinden gelmesi bizi çok mutlu ediyor. Önemli olan kazanç elde ettiğiniz şehire maddi ve manevi anlamda katkıda bulunabilmek. Biz bunu yıllardır yapmaya çalışan bir kuruluşuz. En önemlisi kalitesi emsallerinden eksik olmayan ve hatta onları her anlamda yarışın dışına itebilecek böyle bir yerli manikaların yapılması çok önemli. Bu nedenle YUNTES firmasına teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıç. Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız ilaveler ile filo serisi büyümeye Dolphin markasıyla devem edecek” dedi. Haber Merkezi