Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanan FETÖ şüphelileri

Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanan FETÖ şüphelileri

Edirne Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler, Ankara, Uşak ve Aksaray'a gönderildi

EDİRNE (AA) - Edirne'de, Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri Ankara, Uşak ve Aksaray'a gönderildi.

Alınan bilgiye göre, emekli emniyet müdürü S.S, Uşak Üniversitesi eski öğretim görevlisi A.E.A, ihraç edilen öğretmenler M.Ç ve F.Ç'nin Edirne Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden S.S. Ankara, A.E.A. Uşak, M.Ç. ve F.Ç. ise Aksaray'dan gelen polis ekiplerine teslim edilerek bu illere götürüldü.

Öte yandan şüphelilerle bilikte yakalanan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Nokta dergisi yöneticilerinden Murat Çapan, 3 gün önce çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

- Olay

54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut birlikleri, geçen hafta Uzunköprü'de, Avrupa'ya yasa dışı yoldan kaçma girişiminde bulunan, aralarında çocukların da olduğu 8 kişiyi tespit etmiş, FETÖ şüphelileri emekli emniyet müdürü S.S, Uşak Üniversitesi eski öğretim görevlisi A.E.A, ihraç edilen öğretmenler M.Ç ve F.Ç. ile Çapan'ı gözaltına almıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :